Nieuwsbrieven en overig nieuws

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van het hospice verschijnt driemaal per jaar. Vrijwilligers, bestuursleden, gasten en hun familie vertellen over de dagelijkse gang van zaken in en om het hospice. De nieuwsbrief wordt verspreid onder de vrijwilligers, de ‘vrienden van het hospice’ en de huisartsenpraktijken en gemeentebesturen in Noord- en Midden-Drenthe.

Rabobank Clubkas Campagne

Maandagavond 31 oktober is de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend geworden tijdens een speciale bijeenkomst die werd georganiseerd door de Rabobank.  Om voor een geldbedrag in aanmerking te komen hadden zich 335 stichtingen en verenigingen gemeld.  In de Raboclubkas zat € 100.000.-

Twee bestuursleden van het hospice bestuur waren deze avond aanwezig. Voordat de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend werd gemaakt werden 5 vertegenwoordigers van de verschillende stichtingen en verenigingen naar voren geroepen. Ook de penningmeester, dhr. Bloemsma, van hospice Het Alteveer werd naar voren geroepen. Aan hem werd een cheque uitgereikt  ter waarde van €1.277,10 . Wij waren zeer verheugd met de tweede plaats. We hebben 215 stemmen gekregen.  De prachtige bos bloemen die we kregen staat in de huiskamer  in het hospice. Dank aan een ieder die heeft meegewerkt om dit succes te kunnen behalen!