Nieuwsbrieven en overig nieuws

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van het hospice verschijnt driemaal per jaar. Vrijwilligers, bestuursleden, gasten en hun familie vertellen over de dagelijkse gang van zaken in en om het hospice. De nieuwsbrief wordt verspreid onder de vrijwilligers, de ‘vrienden van het hospice’ en de huisartsenpraktijken en gemeentebesturen in Noord- en Midden-Drenthe.

Drôme Tour (vcrvolg)

De Drôme Tour is kleinschalig en sfeervol, onder het motto ‘voor elk wat wils en puur genieten’ in het autoluwe gebied rond de stad Nyons vanuit het fraai gelegen dorpje Saint Ferreol Trente Pas. Er zijn bekwame Nederlandse begeleiders, die het gebied goed kennen. La Drôme kenmerkt zich door een middelgebergte met talrijke uitdagende beklimmingen, afdalingen en indrukwekkende bergkloven.

Er wordt gefietst op afstanden van 40, 70 of 100 kilometer. Op de laatste dag kan worden gekozen voor de beklimming van de bekende Mont Ventoux of voor een vlakkere route.

Stichting Drôme Tour stelt voor 2017 en 2018 de netto-opbrengst beschikbaar aan Hospice Het Alteveer. Namens de stichting heeft Wim van de Kant de cheque met de opbrengst van dit jaar overhandigd aan Wim Bosch, penningmeester van de Vrienden van het Hospice.